Wie is Femke ?

Ik ben een spontane en enthousiaste vrouw, een vrouw die bruist van de energie en graag anderen hierin meeneemt. Oké ik heb zo mijn nukken maar die zijn gelukkig voor jullie niet relevant ;-)

Ik heb 2 schatten van dochters. Ik vind het leuk om een sauna te bezoeken, naar de speeltuin te gaan met onze meiden en leuke dingen te doen met vrienden en familie. Sinds 2010 ben ik woonachtig in Boekel, we wonen hier met erg veel plezier.

Ik heb een management studie afgerond en ben in 2006 in dienst gekomen bij KPN. Helaas heb ik in 2009 een behoorlijk heftig auto ongeval gehad. Mijn werk als manager was niet meer mogelijk na het ongeval en ik ben verder gaan kijken naar andere mogelijkheden. In 2015 is de papa van onze meiden en hiermee dus mijn man gestorven. Het overlijden van Pat is iets wat ... tja wat je eigenlijk nooit mee had willen maken, ja wanneer we 90 zouden zijn maar zeker niet nu. Deze 2 life-events hebben het me verre van makkelijk gemaakt maar als ik zie waar ik nu sta ... I DID IT.


Nu waarom de TFM-cabines ?

Ik heb zelf in een TFM-cabine gesport, ik was sceptisch, enerzijds vanwege mijn nekklachten maar ook de prijs schrok me af. Sporten in een TFM-cabine icm kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon werkte wel degelijk, Ik voelde me lekkerder, verloor de nodige centimeters en ik verloor kilo's.

Ga jij samen met mij dit avontuur aan ? Ik ga je coachen, helpen, motiveren en ondersteunen maar uiteindelijk ben JIJ de enige die dit avontuur tot een succes kan gaan maken, geloof me dit gaat je lukken! Twijfel niet langer en go for it!